Kantoor

Het kantoor Aves advocaten is van start gegaan begin april 2003. Aanvakelijk onder de naam Baardman Beg van der Brugge en Jeeninga advocaten, na de komst van Bart van Tuinen werd besloten de naam te wijzigen in Aves advocaten.

Aves is latijn voor "vogels" en vogels zijn ons logo. Zij symboliseren vrijheid en onafhankelijkheid, twee begrippen die een belangrijke rol spelen in onze filosofie. Ieder mens moet in principe vrij zijn. De Staat mag onder bepaalde voorwaarden ingrijpen in iemands persoonlijke vrijheid maar wij zullen met volle inzet en onafhankelijk van de staatsorganen voor onze cliënten controleren of die inbreuk is toegestaan en proportioneel is en onze cliënten ten volle bijstaan in hun confrontatie met de autoriteiten.

Ons kantoor behandelt uitsluitend strafzaken en aanverwante rechtsgebieden zoals uitleveringen of overleveringen. Ook staan wij minderjarigen bij van wie de uit huis plaatsing in een gesloten setting wordt gevorderd en psychiatrische patiënten van wie de IBS wordt gevorderd: zaken die gepaard gaan met vrijheidsberoving. Cliënten met problemen op andere rechtsgebieden worden doorverwezen naar een kring van ons bekende advocaten.

Aves advocaten werkt tevens samen met mr. Jacqueline Kuijper en mr. Susanne van Putten.
© 2024 Aves Advocaten - algemene voorwaarden